Quatre Neapolitans Standard

Stärk ditt varumärke - tryck upp det på vår egentillverkade choklad. Vill du att dina kunder, partners och medarbetare ska förknippa dig med kunskap, erfarenhet och god smak? Det vill vi också. Med det i åtanke har vi tagit fram receptet till vår egentillverkade choklad. Vår nästan tioåriga erfarenhet av chokladproduktion och tjugoåriga erfarenhet av produktmedia smälter samman i en perfekt kombination. Tryck upp ditt budskap på våra Quatre Neapolitans. Levereras i cellofanpåse om 100 st för att underlätta din hantering. De runda tonerna av karamell är inspirerad av skandinavisk choklad, en smak som uppskattas av de flesta. Den mörka chokladen är perfekt anpassad till kaffet. Pappersomslaget kommer från ett svenskt pappersbruk. Allt för att förstärka den positiva känslan ditt varumärke ska väcka.


Priser
Minsta antal: 4800 st
Antal 4800
Pris/st 2,00

   Alltid korrektur innan order är bindande
   Alltid personlig service

Antal


Märkning



Totalt pris kr


Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: Quatre Neapolitans Standard
st

   08 50 162 100
   kundtjanst@pgm.nu



Quatre

Choklad från vår egna fabrik! Perfekt att bjuda på i kaffepausen.
Vi har en modern chokladfabrik där vi producerar choklad i olika smaker och former. Vi tillverkar choklad under alla årets arbetsdagar. Med hjälp av avancerad teknik som håller koll på temperaturer för både värme, kyla och tider får vi produkter med en jämn och bra kvalité. Reklamgodis ska inte bara se bra ut - det ska smaka gott också, för god reklam minns man.
Quatre Chocolat är inslagen med silverpapper samt har ett omslag med reklamryck. Finns i två olika smaker - Dark och Milk. Dark är en god välbalanserad mörk choklad (57,5%). Milk är en klassisk mjölkchoklad (33,5%).


Visa samtliga produkter från Quatre
Artikelnummer Quatreneapolitansstandard
Hållbarhet 12 månader
Produktionstid 20 dagar efter godkänt korrektur
Vikt 5g
Förpackning 100
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.